Ik woon in Tilburg, in een heerlijk hofje in het groen. Al sinds ik heel klein was, hield ik van sprookjes en verhalen. Ik heb dan ook aardig wat sprookjesboeken verslonden als kind. Ik hield van knutselen en tekenen. Maar toen ik ging studeren om docent Nederlands te worden, deed ik daar weinig meer mee. Ik vond een baan, kocht een huis en merkte toen dat ik het creatief bezig zijn begon te missen. Het is heerlijk ontspannend om naast een drukke baan met je handen bezig te zijn.

Ik leerde het werken met vilt kennen en kon daar al mijn creativiteit in kwijt. Eerst maakte ik vooral kant-en-klare pakketten, later begon ik ook zelf te ontwerpen. In Nederland verkoop ik mijn pakketten als Atelier het Uilenhuis aan verschillende grote ateliers zoals Handwerkatelier Sari, Koekendiefie, Poppejans en Niels Holgersson. Om een ​​breder publiek te benaderen, ben ik een Etsy-winkel begonnen. U kunt daar meerdere pakketten tegelijk bestellen en reviews indienen.

Voor de pakketten maak ik gebruik van gecertificeerde eco-wol en vilt. De patronen en beschrijvingen probeer ik eenvoudig en helder te houden. Mocht je vragen hebben, stuur me dan gerust een berichtje!
Ilona
Ilona van de Langenberg
Mascagnihof 632
5049BW Tilburg

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sinds 2018 is de wet AVG in werking uitgevoerd, wat houdt dat elk bedrijf een privacyverklaring opstelt. Deze verklaring kun je hieronder downloaden: Privacyverklaring Het Uilenhuis